keskiviikko 6. helmikuuta 2008

SIKA!

Johnny ottaa kulauksen paskaisesta lasista. -Saatanan paska, hän lausahtaa hiljaa. Muutaman kaljan ja väljähtäneen kuoharipullon juotuaan hän seisoo vanhempiensa sängyn vieressä keskellä yötä kädessään pesäpallomaila. Johnnyn isä kuorsaa raskaasti. Oikea sika. Röhnöttää onnellisesti karsinassaan kuin mitään ei koskaan olisi koskaan tapahtunut. Ja äiti muka tietämättömänä mistään. Blam! maila kolahtaa nukkuvan isukin kalloon ja ennen kuin äiti ehtii tajuta mitä tapahtui saa hänkin osansa. Hetkeä myöhemmin molemmat Johnnyn vanhemmista heräävät sidottuna keittiöstä. Isä tiskipöydällä pää vasten hellanlevyä ja äiti, jonka pää oli puoliksi uunissa. Uunissa oli myös pullo räjähdysaltista kosaania, joka odotti uunin päälle kytkemistä.

Takaisinmaksu. Isä joka käytti Johnnyä hyväksi ja äiti joka käänsi katseensa kaikelta tältä. Kaikki se tuska jonka Johnny oli lapsuudessaan kokenut olisi näiden tuntien ajan vanhempien harteilla. -Vittuako sä meinaat, John?, isä kysyy. -Niinku sä et tietäis vitun paskiainen. Ja sä, vitun tekopyhä huora, niinku sä et olis tienny asiasta, Johnny huutaa vanhemmilleen ja kääntää levyn päälle liedestä. hetki hetkeltä levy kuumenisi ja Johnnyn isän niskat väsyisivät. Hetkessä lihan käry tuntuisi sieraimissa kuin grillijuhlissa joita perheen oli tapana pitää kesäisin. -Tää on myös Shannonilta, Johnny huokaa hiljaa.

Shannon. Johnnyn isosisko, joka ei kestänyt menneisyyden painetta, joka aiemmin samana vuonna oli tappanut itsensä. Ruumiinavauksessa löydettiin jälkiä raskaudesta joka oli ilmeisesti kotikonstein keskeytetty ja se oli turmellut Shannonin kohdun niin ettei tämä voinut enää tulla raskaaksi. Siksi Shannonin mies oli tämän jättänyt. Hänelle näet oli toiveita perheestä, jota hän ei Shannonin kanssa tulisi saamaan. Menneisyyden tapahtumat vainosivat Shannonia eikä tämä ollut ensimmäinen kerta kun sisarukset olivat tehneet asiasta rikosilmoituksen mutta eihän heitä kukaan uskonut, sillä olihan Johnnyn ja Shannonin vanhemmat vanhoilliskatolisen kasvatuksen saaneita vaikutusvaltaisia ihmisiä eikä lähellekkään tavallista rahvaanomaista kansaa, joten tutkintaa ei koskaan pantu toteen liiallisen hälyn vuoksi. Nyt enää Johnny, perheen kuopus, oli ainoa joka tiesi miten asioiden laita oli noiden kulissien takana.

Palaneen käry täyttää huoneen samalla kun Johnny vaihtaa uuden, terävän kahdeksanmillisen puuterän akkuporakoneeseen. Hän työntää poran vasten isänsä pakaroita ja alkaa mielipuolisena porailemaan läpi lihan antaen veren vuotaa valtoimenaan ja välittämättä vanhempiensa aneluista, koska kukaan ei niitä kuulisi keskellä tätä harvaan asuttua omakotitaloaluetta. pora uppoaa lihaan kuin nälkäisen valkohain hampaat saaliiseen. Avunhuudot peittyvät Johnnyn mielipuoliseen nauruun hänen viiltäessään isältään sukuelimet ja pakottaen hänen äitinsä nielemään ne pala palalta. Seuraavaksi seuraisi koko tapahtuman pääesitys; Grand finalè, eli uunin kytkeminen päälle. Hetki jolloin kaikki tämä saisi loppunsa. Uunin lämpeneminen tiettyyn pisteeseen räjäyttäisi kaasupullon ja Johnnyn vanhemmat sen mukana. Mutta vielä sitä ennen olisi luvassa sanoin kuvaamatonta tuskaa koko rahan edestä. Johnny survoo poraa mielipuolisesti läpi vanhempiensa vanhan, ummehtuneen ihon. Veri ja ruumiinnesteet täyttävät koko keittiön. Johnny lopettaa huomatessaan isänsä lopettaneen hengittämisen ja alkaa välittömästi elvyttämään tätä. -Älä luulekaan vitun kusipää, et pääset näin helpolla. Hetken elvytettyään Johnny isä palaa tajuihinsa rukoillen: -John, älä pilaa elämääs tällä... -Haista vittu, vitun kiero paska! Sä oot jo pilannu mun ja Shannonin elämän! älä luulekaan että sä voit luikerrella tästä! Sun ja mutsin valheille tulee tässä ja nyt loppu!, Johnny vaahtoaa silmät kiiluen ja laittaa uunin ajastimelle. Sillä välin kun hänen vanhempansa viettäisivät viimeisiä hetkiään idyllisessä, nyt veren täyttämässä, keittiössä Johnny olisi turvallisesti matkalla ulkomaille.

Johnny sammuttaa valot poistuessaan ja ainoa valo joka paistaa läpi pimeyden on lieden merkkivalo ajastimesta.

1 kommentti:

Miia.K kirjoitti...

NO juu..... Kyllä minä tuon tekstin jo listaisin sinne ruman puolelle =) oli tosi hyvin kirjoitettu ja kyllä tuli huono olo =)